Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat spiralat cartofi + friteuza inox de 3,5 litri
250 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aparatul din inox alimentar pentru spiralat cartofi este o noutate pe piata romaneasca, acesta fiind un produs professional transforma foarte rapid un cartof banal intr-o gustare cu un aspect deosebit: cartoful va arata dupa prelucrare ca o spirala continua in jurul unui bat subtire si lung.

  Cu ajutorul acestui aparat poti porni usor o afacere cu costuri mici de investitie, dar cu profit mare, pretul unui cartof spiralat este de 5 ron. Se folosesc bete de bambus de 3 mm grosime si 25 - 35cm lungime si dupa preparare in ulei -de preferat ulei de palmier - se presara cu sare aromata cu diverse condimente cumparate din sellgros, kaufland, metro etc .

Acesti cartofi spiralati au aparut in SUA si Europa si sub numele de Twist potato, Chipstix, Spring potato etc.

De ce acest aparat de spiralat ?
Este din inox alimentar produs in Germania si este cel mai bun din gama sa deoarece are maner rotire din textolit nu se poate uza sau rupe la utilizare indelungata, se spala fara sa necesite demontare , se baga sub jetul de apa si e ca nou.

Are dimensiuni mici (15 x 15 X 40 cm) si este foarte usor de utilizat. Pachetul contine: aparatul de spiralat, un cutit de rezerva, unealta  pentru intepat cartoful + bete bambus.

Pret pachet :  Aparat cartofi spirala + friteuza inox de 3,5 litri - 250  euro
0749410188
Din Gura in Gura